FEM Power events

FEM Power Woman Program

Samen met Maleka Bent Jamaa van de Female Factory organiseert Yourstep Academy jaarlijks een groot Fempowerevent dat vrouwen inspireert en aanzet tot bewustwording als het gaat om vrouwelijke manifestatie. Samen de wereld mooier en blijer maken vanuit verbinding en Sisterhood.

Ook is er een online programma beschikbaar waarbij de vitale vrouw, de zelfbewuste vrouw, de intuïtieve en sensuele vrouw uitgebreid aan bod komt en het licht mag zien bij elke vrouw. Kijk hiervoor op http:/www.fempowerwoman.com

POWER FITproject 2019

Ik ben Supertrots op ons POWER FITproject 2019, waarin we professionals de mogelijkheid bieden om ondernemers fysiek en mentaal te coachen naar een gezonde leefstijl en een gezonde business.

De resultaten zijn boven verwachting en dit belooft veel voor de toekomst!

Samen een plan maken, gerichte coaching en het plan uitvoeren waarbij  gebruikt wordt gemaakt van passie, wensen, vaardigheden en talenten in combinatie met het FIT programma incl. een samengesteld gamma van supplementen op natuurlijke basis.

Voor de Productenlijn bezoek onze webshop

bezoek webshop

Dia1

Vacature

Voor dit project zijn we  i.v.m. de groeispurt op zoek naar krachtige vitaliteitscoaches die stevig in hun schoenen staan, minimaal 10 uur per week beschikbaar hebben, communicatief vaardig, enthousiast en ambitieus zijn en open staan voor  een nieuwe manier van werken, willen leren  en  het belang zien van persoonlijke ontwikkeling .

Wij bieden een interne opleiding van 3 maanden met training en coaching waarbij er vanaf maand 1 verdiensten gerealiseerd kunnen worden. Dit traject doorloop je naast huidige dagelijkse werkzaamheden, parttime dus!

Heb je belangstelling?

Stuur dan bericht met telefoonnummer naar info@yourstepacademy.nl en wij sturen je een assessment toe waarin je zelf ontdekt of jij voor ons team de geschikte kandidaat bent.

Ga jij graag de uitdaging aan, zorg dan dat je erbij bent!!

 “ Universe, if anyone has something great coming to them, and they’re not willing to take it, send it to me. I am open and willing to receive all of your blessings. Thank you”