1 mei 2020 Yolanda

Van de bank naar in de actie!

We zijn de afgelopen weken overladen met informatie over de Corona-perikelen. Het slechte nieuws, de maatregelen vanuit de overheid en de wat als items voorop. Echter de stemmen dat het anders kan worden luider, we zijn een beetje Corona-moe.

Ikzelf mis in informatie van de overheid en alle de media iets wezenlijks. Het lijkt door het Mediafilter of we nog meer afhankelijk worden van omstandigheden. Dat we onze hand moeten ophouden om te kunnen overleven, dat we moeten volgen.

Selfcare

Waar blijft de informatie over hoe we onszelf kunnen versterken? Allereerst als het gaat om onze eigen gezondheid. Onze verantwoordelijkheid als het gaat om ons eigen lijf en ons zelfbehoud, de mindset om narigheid buiten te houden en onszelf krachtig te maken en niet vanuit angst te regeren?

Ik heb al heel jong geleerd dat als ik wil dat er iets verandert ikzelf de eerste stap moet zetten, niet wachten, maar doen!

By taking care of myself, I have so much more to offer the world than I do when I am running on Empty – Ali Washington –

Daarom ga ik binnenkort samen met een aantal FEM experts een Selfcare webinar geven, dat met name gaat over hoe jezelf in actie kunt komen naar een gezondere versie van jezelf. Wil je de link voor het webinar toegestuurd krijgen, stuur me dan even een berichtje.

Support gevraagd!

Voor de inhoud van de webinar vraag ik jouw support. Ik ben super benieuwd hoe jij jezelf wapent tegen dat wat van buiten komt, hoe je zorg voor je eigen lijf en wat jouw kijk is op de Toekomst!! Ik hoor graag van je! Samen maken we het verschil!

Alle input, ervaringen en suggesties zijn van harte welkom!