5 januari 2019 Yolanda

Ken jij de Startversneller al?

De startversneller is een scholingsvoucher die ook in 2019 beschikbaar wordt gesteld voor de startende ondernemer ( minder dan 6 jaar ondernemer bij de KvK) die graag ondersteuning wil in groei van de business en je zet je daarvoor 100% in.

Er komt zoveel op je af als je net start als ondernemer. Je hebt passie voor je product of dienst en vaak neem je wat er allemaal bij komt kijken in eerste instantie voor lief. Je krijgt je eerste klanten, je BTW moet op tijd, je moet je eerste jaarrekening inleveren en … de klanten komen ook niet vanzelf. Je inkomen wisselt eigenlijk net iets te veel. Te klein voor het tafellaken en te groot voor het servet als het om ondernemen gaat.

Nu weet ik als geen ander dat het lastig is support te vragen als je nog niet precies weet wat je nodig hebt. Als je dat nu wil dan zoeken we dat samen uit in de vorm van coaching en je krijgt een voucher van 1000 euro met een kleine eigen bijdrage.

Ik kan je wel alvast verklappen dat ik veel ervaring heb in coaching en training op het gebied van ondernemen, bedrijfsgroei en (online)marketing. Ook als het gaat om je eigen persoonlijke groei kan ik zeker een steentje bijdragen.

Ben je nu benieuwd wat Yourstep Academy voor je kan betekenen? Stuur dan even je gegevens en je support vraag via het contactformulier, dan maken we snel een afspraak.

Niet omdat het moet, gewoon omdat wij graag onderdeel willen uitmaken van jouw succes!!

Tagged: , , ,